Kopka
-
- Po kostki w błocie
- Motocykl: Yamaha TT600R '98
Re: Kopka
U mnie niestety nic takiego nie ma, linka dochodzi do takiej blaszki i jest zakończona jak linka sprzęgła przy silniku, czy jest możliwe by nie było regulacji wcale?? czy moja linka jest jakaś dorabiana??Na lince dekompresora przy pokrywie zaworów powinieneś mieć hmmmmmm takie coś jak jest przy linkach hamulcowych przy towerze, śruba w nakrętce
-
- Po kostki w błocie
U mnie własnie jest to samo, tak jak bym na kamieniu stanął, jak ponaciskam udarowo to dalej już normalnie.gwardia pisze:U mnie w TTR też kopka lekko chodzi, a czasami jak nie odpuszczę do samej góry kopki to przy próbie kolejnego kopnięcia jakbym na kamieniu stanął.
-
- Lubiący błoto
- Motocykl: ttr 600
mam ten sam problem, kopniak jest na początku bardzo twardy potem jak mi się uda go przełamać wtedy kopniak czesto zostaje w poziomie i nie odbija do góry. Motocykl jest bardzo Ciężko odpalić myślałem że jest to normalne , ale skoro u niektórych chodzi ona lekko i nie trzeba przy odpalaniu używać siły to coś wiec jest nie tak . U mnie regulacja linki jest na środku linki , ale jeszcze tam nie grzebałem bo boje się ze coś uszkodze
-
- Po kostki w błocie
Nie ma się kolego czego bać,bo tu nie ma czego zepsuć -u mnie po regulacji kopka mieciutka,chodzi lekko i nic się nie zacina.Też mam regulację na środku linki trzeba było sporo rozkręcić dzialaj bo szkoda nerwów.