przeczytałem tylko nie chce mi sie naprawde komentowac tego bo nie jestem za dobry w pisaniu .
Nie chce mi sie tłumaczyć czegoś albo wskazywać ze sie mylisz albo nie nie powinieneś tego czy tamtego robić . Nie chce mi sie . poprostu nie
Jednak dalej z uporem maniaka proszę o to , ze jak ktoś sie pyta to proszę podawajcie informacje prawdziwe ,oficjalne sprawdzone i zgodne z serwisówką z zasadami, logiką, biblią, torą filozofią zakonu Jedi a nawet z komiksem koajko i kokosz a nie swoje teorie "bo mi sie wydaje ze sprężyna jest uklepana" więc poluzuje jescze 2cm a niech to .. będzie git. ( dla kogo git dla tego git) a skąd wiesz ze kolega fakir ma tez "wyklepaną" sprężynę i kufy po 8 kilo ? a może ma wszystko nowe i chce bezpiecznie latać swoją jamaszką .
Jak każdy zacnie swoje teorie tu pisac to współczuje temu kto będzie chciał za kilka lat przy pomocy takiego forum wyregulować zawory czy gażnik pod motor w wypalonym tłumikiem albo uklepaną sprężyną zaworową
Nie tędy droga

Mam domek nad morzem do wynajęcia. Dla motocyklistów kawa, piwo i tańczy nocleg . Władysławowo. Info PW a potem telefon .